Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

A Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet nyílt pályázatot hirdet nevelési-oktatási intézmények számára „Boldog iskola” és „Örökös boldog iskola” cím elnyerésére.

A jelen pályázattal elnyerhető „Boldog iskola” címet azon intézmények kaphatják meg, melyek – a pályázati kiírásban szereplő Pályázati feltételeknek megfelelően ­– legalább egy tanulócsoport bevonásával igazoltan tartottak legalább egy Boldogságórát, és a program fenntartását a következő tanévben is vállalják. Részletes pályázati feltételek http://www.boldogiskola.hu/ honlapon olvashatók.

 

Milyen előnyökkel jár a cím elnyerése?

– A Boldog Iskola címmel rendelkező intézmény tagja lesz a Boldog Iskolák hálózatának.
A hálózatba tartozó intézmények számára a Boldogság Intézet szakmai programokat szervez.

– A Boldog Iskola címet elnyert intézmények igazoló Oklevelet kapnak. A címet egy tanéven keresztül használhatják, és minden évben megújítható lesz.

– A Boldog Iskola cím vonzóvá teszi az iskolát a szülők és gyermekek számára, pozitív visszajelzést jelent az iskola munkájáról.

– A Boldog Iskola címet elnyerő intézmény megkapja a boldogságórákhoz tartozó tanári kézikönyvek és tanulói munkafüzetek egy-egy példányát, melynek értéke 19.680 Ft.

A pályázat beadása 2016. szeptember 20-ig folyamatos.

Pályázati kiírás a http://www.boldogiskola.hu/ honlapon megtekinthető.

Feltételek az „Örökös boldog iskola” cím elnyeréséhez

Az „Örökös boldog iskola” címre olyan intézmény pályázhat a következő tanévben, mely Boldog iskolaként a Boldogságóra programot igazoltan rendszeresen valósította meg egy tanéven keresztül legalább három tanulócsoportban.

– A cím először a 2016/2017-es tanév végén pályázható.

– A teljesítést a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldött szakmai anyagokkal és az intézményvezető év végi beszámolójával igazolja az intézmény.

– A program fenntartását az iskola honlapján is nyomon követhetővé kell tenni.

– Az „Örökös boldog iskola” cím visszavonásig érvényes.

Várjuk pályázatukat, hogy az Önök tanulói is Boldog Iskolába járhassanak!

 
 

Forrás: Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség