Наш ліцей був запрошений на конкурс читців поезії та прози «Моя країна, моя країна...», що відбувся  в м. Хайдубагош, Угорщина. Великодобронський ліцей на Конкурсі представили Бара Шандор (Олександр), учень 5 класу та Гіді Андраш (Андрій), учень 8 класу. Їх підготувала вчитель угорської мови та літератури, директор закладу освіти – Катона-Миронова Берта Володимирівна. Обидва учні посіли перші місця. Вони нагороджені грамотами, а також отримали книги та кожний із них по планшету. Вітаємо наших учасників за досягнення високих результатів у цьому престижному конкурсі.

З 20 по 26 березня 2024 року відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея». Учні нашого закладу, юні художники-природолюби  Великодобронського ліцею Великодобронської сільської ради взяли участь у конкурс. Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА від 28.03.2024 № 210 «Про підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея» визначено переможців:

Дипломами ІІ ступеня нагороджено:

Катона Ноемі, ученицю 8-Б класу, за роботи „Сова сіра” та „Папуга”;

Мезив Каміллу, ученицю 9-Б класу, за роботи „Дятел” та „Тукан”.

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено

Варга Сінтію,  ученицю 8-Б класу, за роботи „Фламінго” та,,Рись”.

 

 

 Вітаємо призерів олімпіад та їх вчителів! Бажаємо подальших перемог, невичерпної енергії, натхнення у здійсненні творчих планів та задумів! Результати обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії Вітаємо Молнар Мілана, учня 11-А класу, який зайняв ІІ місце серед учнів 11 класів області на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії (вчитель: Молнар Єлізавета Іванівна). Бажаємо безмежної наснаги, успішного навчання.

Результати обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови Вітаємо ученицю 10-А класу нашого ліцею, Войтович Ганну, яка стала призеркою обласної олімпіади з англійської мови і посіла ІІІ місце (вчитель: Бенедек Габріелла Коломанівна). Бажаємо здійснення всіх мрій та бажань.

 

Учні біологічного гуртка «Юні друзі природи» Великодобронського ліцею взяли участь на Всеукраїнському конкурсі навчально-дослідних земельних ділянок, презентуючи роботу про шкільний парк, рослинний покрив якого збагачений різними червонокнижними, унікальними рослинами. В результаті конкурсу юні біологи зайняли І місце на обласному етапі.