Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

A Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség azok jelentkezését várja, akik óvodapedagógiai, tanítói állást vállalnának a 2017/2018-as tanévben Kárpátalja szórványvidékén: Kőrösmező, Rahó, Nagybocskó, Gyertyánliget, Taracköz, Bustyaháza, Huszt, Szerednye, Koncháza, Őrdarma, Ungpalló, Botfalva, Perecseny, Nagyberezna, Ketergény, Minaj, Alsókerepec, Felsőgereben, Szolyva, Ungvár, Nagyszőlős, Tekeháza, Feketeardó, Királyháza, Fancsika, Mátyfalva, Csepe, Huszt, Ketergény, Ilosva, Ökörmező, Bilke, Bakos.

Az alkalmazás feltételei:

  • kiemelt fizetéskiegészítés,
  • szolgálati lakás, vagy lakhatási hozzájárulás biztosítása,
  • utazási költségtérítés állandó lakhelye és munkahelye között legalább 4 alkalommal egy tanévben.

Pályázatát a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetséghez kell benyújtani: Beregszász, Olga Kobiljanszka utca 17., vagy scennelve a következő e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

A kérelemhez mellékelje a szakmai önéletrajzát, a végzettségét igazoló diplomák fénymásolatát.

Jelentkezési határidő: 2017. január 31.

Azok jelentkezését is várjuk, akik nem rendelkeznek szakirányú végzettséggel, de vállalják a továbbtanulást a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán. A továbbtanulás feltételei (részletesen lásd a www.kmf.uz.ua honlapon):

  • akik, érettségivel rendelkezik, azok számára központi vizsgák a független vizsgaközpontban az előírt tárgyakból,
  • akik, bármilyen felsőfokú szakképzettséggel („molodsij szpecialiszt” ) vagy BSC („bakalavr”), SSC („specialist), vagy MSC(„magiszter”, „master”) diplomával rendelkeznek belső vizsgákat tehetnek a főiskolán az felvételi eljárási rendnek megfelelően.

KMPSZ iroda

 
 
 

Forrás: Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség