Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 Közeleg a nyár

60358407 363645067600643 5357110831400091648 n

Nem igazán kedvezett a Nyár hetének ezen a héten az időjárás, a szabadtéri programokat az osztályba csempésztük be, de így is nagy örömmel végezték a gyerekek a feladatokat.

A nyár jellegzetes időjárásáról, a nyári évszak hónapjairól ukrán nyelven is tanultak. A természet változásairól, az emberek nyári munkáiról, az állatok életéről, a nyári vitaminforrásról érdekes feladatokban, keresztrejtvényekben, ügyességi játékokban, kézműves foglalkozásokban ismerkedtek a gyerekek.

A nyár szépségeiről versek, mesék, dalocskák keretében tanultak. A gyűjtőmunkát természetesen már maguk végezték. Lelkesen készítették a nyári kellékeket, s bemutatót is tartottak az elkészült munkákból.

A nyárra vonatkozó élet- és egészségvédelemmel is megismerkedtek a gyerekek szituációs játékok és mozaikkirakó segítségével.

A vakációt már nagyon várják a gyerekek, ideje pihenni kicsit, s feltöltődni a következő tanévre. Az első osztályos gyerekek mindenkinek hasznosan és boldogan eltöltött, pihenéssel teli nyarat kívánnak mindenkinek.