Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Heti témánkat felfedező körúttal indítottuk, ahol megismerkedtek a gyerekek az iskolánkat körülvevő növényvilággal. Persze sok növényt már maguk neveztek meg előző ismereteik alapján. Nagy öröm megtapasztalni, hogy mennyire érdeklődnek a természet és a növények iránt, ami azért is nagyon fontos, mert mi, falusi emberek nagyrésze, növénytermesztésből tartjuk el családunkat. Az alapokat pedig jó, ha már kisgyermekkorban elsajátítjuk. A nagydobronyi gyerekek, pedig ezt szívesen teszik, hiszen a vérükben van a munka.

Ezen a héten foglalkoztunk a növények sokféleségével, csoportosítottuk őket különböző szempontok alapján, játékok, keresztrejtvény és csoportos foglalkozások segítségével. Becsempésztük a természetet az osztályba, s különböző zöldségeket veteményeztünk, bővítettük a már meglévő élősarkunkat. Tanulmányoztuk a növények részeit, megneveztük őket magyar és ukrán nyelven is, mikroszkópos vizsgálatokat is végeztünk levélen és virágon egyaránt.

Hetünk végeztével megtanulták a gyerekek melyek a védett és gyógynövényeink, tudatosult bennük az, hogy a növények szerepe életünkben milyen fontos és pótolhatatlan. Megfogalmaztuk heti mottónkat:”Barátságosabb és egészségesebb környezetünkért mi, emberek, felelősek vagyunk, s hogy ezért tennünk kell”.