Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

 

A hét folyamán a járművekről tanultunk, megismerkedtünk a közlekedési eszközök nevével és a helybeli közlekedés módjaival. Csoportosítottuk a járműveket, megbeszéltük a közlekedési szabályokat.

A hét végére a gyerekek megértették, miért fontos a közlekedési szabályok betartása, s milyen hatással van saját életükre és egészségükre. Megbeszéltük a járművek környezetre gyakorolt hatását; taglaltuk szerepüket „vezetőként” (kerékpárosként), utasként, gyalogosként, és ezzel a magatartással összhangban tanítottuk az illedelmes utas viselkedését.

Alkalmaztuk a közlekedési és a jármű használatára vonatkozó szabályokat, a problémás helyzeteket matematikai gondolkodásmód alkalmazásával oldottuk meg. Mértani formákból raktunk ki járműveket.

Megismerkedtünk Augusztin Volosin munkásságával, megemlékeztünkKárpát-Ukrajna kikiáltásának 80. évfordulójárólés az 1848-49-es szabadságharcról, valamint szebbnél szebb kokárdákat készítettünk az iskolai kokárdakészítő versenyre. A hetet táncházzal zártuk, ahol a Komótos együttes húzta a talpalávalót!