Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Az Ungvári Járás Módszertani Kabinete éves tervének megfelelően 2018. december 4-én tartották az alsó tagozatos tanítók járási módszertani ülését a Nagydobronyi Középiskolában. A gyakorlati szeminárium munkájában 41 általános- és középiskolai tanár vett részt.

A vendégeket Kántor József igazgató köszöntötte, majd Hadar Judit, iskolánk egyik alsó tagozatos tanítónője szakmai beszámolót tartott Pedagógiai partnerség címmel a pedagógus új szerepköreiről. Ezt követően Huzinec Olexandra Fedorivna, a Szerednyei Középiskola pedagógusa gyakorlati foglalkozás keretében mutatta be az új ukrán iskola alkalmazott módszereit. A műhelymunka után Horgos Ljudmilla Ivanyivna vezetésével a módszertani csoport áttekintette az új irányadó okmányokat, parancsokat.

Ezt követően a szakmai csoport megbeszélést tartott az első osztályosok helyzetéről az elmúlt három hónap tükrében, majd megvitatták az új ukrán iskola pozitívumait, negatívumait. A nap végén a módszertani ülés résztvevői megköszönték a tartalmas, hasznos, jó szakmai tapasztalatot adó rendezvényt a szervezőknek.