Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

 Az elmúlt héten a világegyetem titkaival ismerkedek meg a kis első osztályosok. Ez a téma nehéz, de a végtelen galaxisok titkait meseszerűen elmagyarázva, könnyen megértették.

Felfedezem a világot órán megtanultuk a bolygók neveit, magyar órán pedig a nagy kezdőbetűk használatát a bolygó nevekben. A tanulók gyönyörködhettek a csillagképek lenyűgöző látványában, élvezték a megtekintett videofilmet a világűrről. 3D modell segítségével megnézték a Föld és a Hold kialakulása című animációt. Ének órán dalocskát tanultunk a bolygókról. Rajz órán pedig a világűrről kompozíciót készíthettek különböző festési technikával. 

Matematika órán az űrhajós ruháját színezték ki a megadott színekkel megfelelő példákat elvégezve. Megvitattuk az űrruha célját, mely az űrhajós életének védelmét szolgálja.

A hét legnagyobb élménye az ecetrakéta kilövése volt: Műanyag üvegből, szódából és ecetből egyszerű rakétát készítettek, amit nagyon nagy sikert aratott, hisz ezen az elven működik a valódi űrhajó kilövése is.