Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Én – az iskolás… Iskolás lettem

 

A Nagydobronyi Középiskolában 2018. szeptember 3-án „Én – az iskolás… Iskolás lettem” témahéttel indult az új tanév, melyben 69 első osztályos tanuló kezdte meg tanulmányait az új ukrán állami általános iskolai oktatás szerint.

Az első hét során a gyerekek megismerkedtek az iskolai élet szabályaival, reggeli beszélgetőkörök által találkoztak egymással, érintésgyakorlatokkal oldották a felgyülemlett feszültséget, játszva tanulhattak számolni a LEGO kockák segítségével. Mindennap lerajzolhatták az adott nap témáját az élménynaplóba. A hét végén lapbookot alkothattak, összefoglalva egész heti tevekénységüket, hogy mire is jó az iskola, s rájöttek, hogy örömmel fognak ide járni.

Az új ukrán iskola alapelve szerint a gyerek került a középpontba. Olyan kisdiákokat nevelünk, akik képesek lesznek társalogni, együttműködni a csapattal, elfogadni a döntéseket, kiállni a saját igazukért, viszont másokat is meg tudnak érteni, hallgatni. Fontos, hogy a gyerekeket tiszteletre neveljük és többek között arra, hogy egyenlőként tekintsenek társaikra.