Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 TANÉVNYITÓ-2018 

 

„Ha élet zengi be az iskolát,

 

Az élet is derűs iskola lesz.” 

 

                                                                       / Ady Endre/

 

 Tanévünk egyik legszebb ünnepére került sor 2018. szeptember 3-án a Nagydobronyi Középiskolában. Az új tanévben magyar állami támogatásnak köszönhetően megújult környezet és európai színvonalú tantermek várták a diákokat.

 

A tanévnyitót megtisztelte jelenlétével Popka János polgármester, Kolozsi András vezető lelkész és Őrhidi László, a KMKSZ Nagydobronyi Alapszervezetének elnöke.

 

 Díszbe öltözve készültek az új tanévre a diákok, pedagógusok, a kis elsősök és a gyerekeiket féltő gonddal kísérő szülők. Az új tanévet 69 elsős kisdiák várta örömmel és aggodalommal.

 

 Az ünnepség a megszokott rendben az ukrán és a magyar Himnusz éneklésével kezdődött, majd Katona-Mironova Berta igazgatóhelyettes köszöntötte a vendégeket és az egybegyűlteket.

 

Kántor József igazgató köszöntőjében méltatta az új tanévet, köszöntötte az elsősöket, a diákokat és pedagógustársait. Felhívta a tanulók figyelmét, hogy dolgozzanak nagy szorgalommal, mert igazi eredmények és sikerek csak így születhetnek. Az első osztályosok kis versikékben mondták el gondolataikat, reményeiket és félelmeiket az iskolakezdéssel kapcsolatban.

 

A 11. osztályok nevében Szilvási Antónia köszöntötte az egybegyűlteket eme jeles alkalomból.

 

A tanévnyitón köszöntőt mondott Popka János polgármester,Kolozsi András vezető lelkész pedig Isten gazdag áldását kérte az új tanévre.

 

Az iskola hagyományaihoz híven megszólalt az első csengő, és a 11. osztályos diákok bevezették a kis elsősöket a tantermeikbe szerény ajándékkal kedveskedve nekik.