Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 A Rákóczi Szövetség 2018. április 20 –22. között szervezte meg Orosházán a XXXII. Kárpát-medencei Középiskolás Vezetőképzőjét, amelyen mi, a Nagydobronyi Középiskola diákjai is részt vettünk két nevelőtanár kíséretében. Rajtunk kívül a Kárpát-medence húsz iskolájából érkeztek diákok: Felvidékről, Erdélyből, Kárpátaljáról, Délvidékről és az anyaországból. Amikor az Alföld Gyöngye Hotelbe megérkeztünk, hihetetlenül nagy szeretettel fogadtak bennünket, gondosan megtervezett, érdekes programokkal vártak, melyek előkészítésén látszott, mennyi sok időt szántak arra, hogy mi jól érezzük magunkat.

Pénteken a megnyitó után 19 órától ismerkedő estre került sor, ahol kicsit közelebbről ismerhettük meg egymást, barátkozhattunk. 

A második napon pedig Ópusztaszerre mentünk, s a Csillagösvény Labirintusban csapatépítő foglalkozásokon, versenyeken vettünk részt. Később ellátogattunk a Feszty-körképhez és érdeklődés szerint lehetett választani, ki melyik programon szeretne részt venni a későbbiekben. Ezután kellemesen elfáradva visszatértünk a szállásunkra, és minden csapat bemutatta a saját Rákóczi Szövetségét, hogy miket szerveznek odahaza, ezt néhányan egy rövid prezentáció kíséretében mutatták be. Ezt követően, akinek volt kedve, elmehetett a Gyopárosfürdőbe élményfürdőzni.

Vasárnap reggel istentiszteletre mentünk az orosházi református templomba, miután véget ért, még egy meleg ebéddel vártak minket, s az ebéd elfogyasztása után indultunk haza, így zárult le a vezetőképző. Mindent alaposan megszerveztek, s mi nagyon jól éreztük magunkat. 

Köszönetet mondunk a részvételért mindenkinek, akik segítettek a három nap során a szervezésben, s legvégül szeretnénk köszönetet mondani Csenger Orsolyának, aki megszervezte számunkra ezt az alkalmat, s mindvégig velünk volt, irányított, nagy-nagy kedvességgel vett körül.

“Nem tudom mi a sorsod, de egy dolgot tudok: csak azok lesznek igazán boldogok, akik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat szolgálni.”

Albert Schweitzer

Szántó Viola, a Nagydobronyi Középiskola 10. A osztályának tanulója