Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Картинки по запросу tanevnyito

Szeptember 1-jén ünnepélyes keretek között indult a 2017/2018-as tanév iskolánkban. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével  Ráti Éva, az Ungvári Járási Állami Közigazgatási Hivatal elnökének helyettese, Bátori József, a Kárpátaljai Területi Tanács képviselője, Popka János polgármester, Horkay László nyugalmazott püspök, Kolozsy András vezető lelkész, Őrhidi László, a KMKSZ Nagydobronyi Alapszervezetének elnöke, Uszkai Valéria, a Nagydobronyi Református Líceum igazgatóhelyettese, dr. Baksa Géza, a Nagydobronyi Családorvosi Rendelő főorvosa, Ráti Mária, a nagydobronyi óvoda vezetője, Pinte László, a Nagydobronyi Fogyasztási Szövetkezet elnöke, Nagy Ferenc, a Nagydobronyi Térség Fejlesztéséért Civil Szervezet elnök.     

Az ünnepélyes tanévnyitóra ünneplőbe öltözött gyermekek, az őket kísérő szülők, barátok gyülekeztek iskolánk udvarán. Az új tanévet 60 elsős kisdiák kezdhette meg. A rendezvény az ukrán és a magyar Himnusz éneklésével kezdődött, majd Katona-Mironova Berta igazgatóhelyettes köszöntötte az egybegyűlteket. Kántor József igazgató ünnepi beszédében méltatta az új tanévet. A kis elsősök is köszöntötték az iskolát, hisz ezen a napon övék volt a főszerep. A 11. osztályosok nevében Nagy Antónia mondott ünnepi köszöntőt.
A meghívott vendégek közül Ráti Éva, az Ungvári Járási Állami Közigazgatási Hivatal elnökének helyettese, Popka János polgármester és Kolozsy András lelkész köszöntötte a jelenlévőket az új tanév alkalmából. A tanintézmény szokásainak megfelelően a rendezvény végén megszólalt az idei tanév első csengője, és a végzősök bevezették a kis elsősöket az osztálytermekbe kis meglepetéssel kedveskedve nekik.