Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

 

 Hagyományainkhoz híven a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Nagydobronyi Alapszervezetének támogatásával rendeztük meg a gyereknapot a Nagydobronyi Középiskola „Pipacs” pihenőtáborában. A gyermeknapon nemcsak a táborozó, hanem minden érdeklődő gyerek részt vehetett, szeretettel várták mindannyiukat. Az ünnepélyes megnyitón Balog János, a Nagydobronyi Középiskola igazgatóhelyettese köszöntötte az egybegyűlteket.

Számos érdekes, szórakoztató program várta a gyerekeket, mint például agyagozás, arcfestés, gyöngyfűzés, selyemvirág-készítés. Agyagból készítettek vázákat, amiket haza is vihettek. 

Nagy népszerűségnek örvendett a trambulin, az ugrálóvár, kis vonat és a körhinta. Lehetett vásárolni vattacukrot, popcornt és jégkását.

  A gyerekek különböző versenyeken is megmérethették magukat, melyek a tízórai elfogyasztása után kezdődtek. Az egyik legnépszerűbb az ügyességi verseny volt, amikor is a gyerekeknek zsákba ugrálásban, pingponglabda-egyensúlyozásban, seprűvel való labdavezetésben, valamint műanyagpohárból való várépítésben jeleskedhettek. 

Ezután következett az iskola táncosainak bemutató műsora, melyet a táncház követett. 

Ebéd után kezdetét vette a várva-várt ajándékosztás, amit a gyerekek a tábor ideje alatt megrendezett versenyeken elért helyezésekért kaptak. Ezek ingyenjegyek és a Bíró Tünde által felajánlott, a gyereknap logójával ellátott hűtőmágnesek, kulcstartók, bögrék és párnák voltak. Azok a gyerekek is kaptak ingyenjegyeket, akik minden nap jelen voltak a táborban.           

A szervezők mindent megtettek, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és el is érték a céljukat, hisz minden gyerek örömteli arccal,vidáman,élményekkel telve tért haza.