Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

A  Rákóczi Szövetség jóvoltából középiskolás vezetőképzőn vehetett részt iskolánk 7 diákja és egy tanár szeptember 23-25. között.

 

   A rendezvényre közel 60 diák és tanár jött el. A hétvége fő mondanivalója  az „érték és ifjúság” köré szerveződött. A péntek esti megnyitó ünnepségen Petrovay László köszöntötte a résztvevőket, majd ismertette a szervezet széleskörű munkáját. Ezután Szalóczy Pál színművész tartott előadást az 1956-os eseményekről. Az ezt követő ismerkedési esten alkalom nyílt a résztvevők közötti kapcsolatok kialakítására, barátkozásra.  Másnap délelőtt a program egy kirándulással kezdődött: a Huszti várat és a Huszt belvárosában található református templomot mutatták be a résztvevőknek. A hazaérkezést követően Nagy Béla egyházkerületi főgondnok előadását hallgathattuk meg. A későbbiekben viski és szatmárnémeti táncokat sajátítottunk el a táncház keretei között. A hétvége a vasárnap délelőtti felekezetek szerinti Istentisztelettel/Szentmisével és közös ebéddel zárult.

   A rendezvénynek a viski Kölcsey Ferenc Középiskola adott otthont, az ellátást és az elszállásolást a helyi Zöld Falusi Turizmus Egyesület biztosította.

Köszönjük a Rákóczi Szövetségnek ezt a gazdag és tartalmas kirándulást.