Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

 

 

A Nagydobronyi Középiskola 45 diákja és 5 kísérőtanára felejthetetlen kiránduláson vehetett részt Budapesten és környékén június 21. és 24. között. A kirándulás Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósulhatott meg a Határtalanul program keretén belül.

Az első napon az esőnek köszönhető izgalmas határátkelés után Egerbe ment a kis csapat. Itt a vár történelmével ismerkedtünk, elképzelve, hogy milyen lehetett várvédőként élni. Meglátogattuk Gárdonyi Géza sírját, majd a város más látnivalóit is megnéztük, így a Dobó-teret, a bazilikát és a főiskola épületét.

A második nap első állomása az esztergomi bazilika volt. Miután belülről megtekintettük és felmásztunk a kupola tetejére, senkinek nem voltak kétségei, hogy ez Magyarország legnagyobb székesegyháza, de azért még maradt energia a vár megtekintésére is. A visegrádi fellegvárat az ebéd elfogyasztása után hódítottuk meg. Itt múzeumpedagógiai foglalkozáson vettünk részt: a fellegvárhoz köthető történelmi eseményeket játékos formában újra játszhatták a bátor jelentkezők. Délután a Budapest felé tartó úton még tettünk egy sétát a csodás Szentendre sétálóutcáján.

A harmadik nap délelőttjén egy kis túrán vettünk részt a Budai hegyekben. A Normafától a János-hegyig sétálva volt lehetőség beszélgetésre és éneklésre is. A túrázás jutalma az Erzsébet-kilátóról elénk táruló látvány volt. Délután már a tudományoké volt a terep. A Csodák palotájában szinte elrepült az idő a sok hasznos és érdekes játék között, az Öveges-termi elektromosságról szóló előadás pedig igazán felvillanyozó volt. Az este során még megtekintettük a szálláshelyünk kertjében található parkot, japán-kertet és pálmaházakat.

 Az utolsó nap is eseménydúsan telt. Budai siklóval mentünk fel a várba. Itt egy rövid séta után megnéztük a Mi magyarok kiállítást, ahol átfogó képet kaphattunk arról, milyen értékeink vannak, és hogy mi mindenre lehet büszke az, aki magyarnak született. Búcsút vettünk Budapesttől, de még mielőtt haza indultunk volna, útközben betértünk Gödöllőre, hogy a Grassalkovich-kastélyt és gyönyörű parkját megcsodálhassuk.

Eseménydús négy nap volt, a gyerekek megismerkedhettek Magyarország nagyon fontos és gyönyörű helyszíneivel. Fáradtan, de jó emlékekkel telve térhettünk haza. Köszönjük a támogatóknak és minden segítőnek, hogy ez a program megvalósulhatott.