Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Notice: Undefined property: Joomla\CMS\Categories\CategoryNode::$category_alias in /home/benedekc/public_html/plugins/content/spshare/spshare.php on line 119

Notice: Undefined property: Joomla\CMS\Categories\CategoryNode::$introtext in /home/benedekc/public_html/plugins/content/spshare/spshare.php on line 120

Notice: Undefined property: Joomla\CMS\Categories\CategoryNode::$images in /home/benedekc/public_html/plugins/content/spshare/spshare.php on line 120
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Bizonyítványosztás a Nagydobronyi Középiskolában

2019. június 18-én rendhagyó helyszínen kapták meg a Nagydobronyi Középiskola 9. osztályos tanulói a bizonyítványukat. A bizonyítványosztó ünnepségére a Nagydobronyi Magyar Házban került sor. A 9-es diákok büszkén vehették át az elmúlt kilenc év kitartó munkájának gyümölcsét.

Add a comment
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Bizonyítványosztás a Nagydobronyi Középiskolában

2019. június 25-én rendhagyó helyszínen kapták meg a Nagydobronyi Középiskola végzősei az érettségi bizonyítványukat.
A 2018-19-es tanév végzős osztályainak érettségi bizonyítványosztó ünnepségére a Nagydobronyi Magyar Házban került sor. Az iskola 32 végzős diákja büszkén vehette át az elmúlt tizenegy év kitartó munkájának gyümölcsét.

Add a comment

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Nem kívánom senkitől,

Hogy csodás dolgot tegyen,

De joggal elvárom mindenkitől,

Hogy mindig Ember legyen.

Ady Endre

IMG 0013

Rengeteg jókívánsággal, biztató szóval és szívből jövő tanáccsal tarisznyázták fel az iskolától búcsúzó 30 diákot tanáraik, tanulótársaik és a meghívott vendégek a 2019. május 24-én  tartott ballagás alkalmával.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Brenzovics László parlamenti képviselő, a KMKSZ elnöke, Beke Mihály András, Magyarország Beregszászi Konzulátusának első beosztottja, Berkecz Mária, Magyarország Ungvári Konzulátusának konzulja, Bátori József, a megyei tanács képviselője, Ráti Éva, az Ungvári Járási Állami Közigazgatási Hivatal elnökének helyettese, Kolozsy András vezető lelkész, Horkay László nyugalmazott püspök, Gál Erika, a Nagydobronyi Református Líceum igazgatója, dr. Baksa Géza, a Nagydobronyi Családorvosi Rendelő főorvosa, Ráti Mária, a nagydobronyi óvoda vezetője, Vaszilcsenkó Ildikó, a szülői tanács elnöke, Pinte László, a Nagydobronyi Fogyasztási Szövetkezet elnöke, Balogh János, a Nagydobronyi Szakképzési Központ igazgatója. Az egybegyűlteket Katona-Mironova Berta igazgatóhelyettes köszöntötte, majd átadta a szót Kántor József igazgatónak, aki tanévzáró ünnepi beszédében értékelte az elmúlt, eredményekkel teli tanévet, majd átadta az okleveleket a versenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákoknak, amelyek tükrözik a mögöttünk lévő tanév fáradalmas munkájának gyümölcsét. Büszkeséggel tölti el iskolánk tanári karát a sok tehetséges tanuló, többek közt a végzős Bálint Alexandra, Szilvási Antónia, Szanyi M Ágnes, Misák Viktória, Pinte Edina, B Balog Boglárka, Szűcs Erika.  Az osztályfőnökök nevében Gábor Valéria köszöntötte a jelenlévőket és búcsúzott a végzősöktől. A ballagók nevében Szűcs Erika fejezte ki köszönetét az iskolában megszerzett tapasztalatért, tudásért, támogatásért, türelemért, barátságért, emlékezett az iskolában töltött 11 esztendőre, de a zamatos csínyekről sem feledkezett meg. Elköszöntek diáktársaiktól és az iskolától is, átadták a stafétabotot diáktársaiknak. Az ünnepséget szebbé varázsolták a ballagó tanulók és osztályfőnökei által felengedett színes léggömbök, melyek az „útrakelést” jelképezték. Iskolánk tanulói nevében Bara Bianka 10. osztályos tanuló búcsúzott saját és társai nevében a 30 végzőstől.  A meghívott vendégek közül Brenzovics László parlamenti képviselő, a KMKSZ elnöke, Berkecz Mária konzulasszony, Ráti Éva, az Ungvári Járási Állami Közigazgatási Hivatal elnökének helyettese köszöntötte az egybegyűlteket, osztotta meg ünnepi gondolatait a jelenlévőkkel. Ezt követően Kolozsy András vezető lelkész igével búcsúzott a végzősöktől, áldását adta elkövetkezendő útjukra.  

Add a comment
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Nyár – vakáció

 A nyarat mindenki várja. A tanév utolsó hetében azzal foglalkoztunk, hogyan tölthetjük tartalmasan és hasznosan a nyári szünidőt. Hiszen a nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. ezért mi is kirándulással zártuk a tanévet, s ellátogattunk a Nagydobronyi Magyar Ház múzeumjába.

Add a comment
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

 Közeleg a nyár

60358407 363645067600643 5357110831400091648 n

Nem igazán kedvezett a Nyár hetének ezen a héten az időjárás, a szabadtéri programokat az osztályba csempésztük be, de így is nagy örömmel végezték a gyerekek a feladatokat.

A nyár jellegzetes időjárásáról, a nyári évszak hónapjairól ukrán nyelven is tanultak. A természet változásairól, az emberek nyári munkáiról, az állatok életéről, a nyári vitaminforrásról érdekes feladatokban, keresztrejtvényekben, ügyességi játékokban, kézműves foglalkozásokban ismerkedtek a gyerekek.

A nyár szépségeiről versek, mesék, dalocskák keretében tanultak. A gyűjtőmunkát természetesen már maguk végezték. Lelkesen készítették a nyári kellékeket, s bemutatót is tartottak az elkészült munkákból.

A nyárra vonatkozó élet- és egészségvédelemmel is megismerkedtek a gyerekek szituációs játékok és mozaikkirakó segítségével.

A vakációt már nagyon várják a gyerekek, ideje pihenni kicsit, s feltöltődni a következő tanévre. Az első osztályos gyerekek mindenkinek hasznosan és boldogan eltöltött, pihenéssel teli nyarat kívánnak mindenkinek.

 

 

Add a comment