Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Ennek köszönhetően augusztus 28-án a BJMSz közreműködésével a „Csilla von Boeselager” Máltai Szociális Központban került sor egy kapcsolatépítő délelőttre, amelyen a Microsoft képviselői: Szege Zoltán egészségügyi üzletágvezető és Orosz Sára az innovatív iskolai programok felelőse bemutatkozó, interaktív előadást tartottak.

Az egybegyűlteket Avar Gábor, a Johannita Rend lovagja és Makuk János, a BJMSz elnöke köszöntötte, és reményüket fejezték ki a sikeres együttműködés kapcsán.

Szege Zoltán és Orosz Sára ezután bemutatták a Magyarországon már működő Microsoft Innovatív Iskola Programot, amellyel a vállalat hozzá kíván járulni a 21. századi oktatás körülményeinek megteremtéséhez. Jelenleg 18 iskola vesz részt a Microsoft hároméves, komplex kapacitásfejlesztési programjában, ami során az iskolák egymással és a Microsoft dedikált munkatársaival együttműködve segítik a hazai oktatás fejlődését. A Microsoft az ingyenes Office 365 hozzáféréssel, komplett iskolai kommunikációs rendszer kiépítésével, a legmodernebb felhő alapú technológiákkal, gyakorlati képzésekkel, személyre szabott mentori szerepvállalással, valamint a külföldi és hazai tapasztalatok átadásával segíti az Innovatív Iskolák tehetségműhelyeinek felállítását.

Szege Zoltán szavai szerint ez a találkozó a magyarországi Microsoft első lépése Kárpátalján, és remélik, valós értékeket tudnak biztosítani az itteni tanintézmények számára is.

Orosz Sára beszédében kiemelte, hogy az innovatív iskolák lelkét az elkötelezett vezetők jelentik, ezért a Microsoft programjának szintén fontos része a vezetőképzés. Az Innovatív Iskola Program keretében a Microsoft havi rendszerességű képzésekkel, tudásmegosztásra építő tréningekkel támogatja az igazgatókat többek között a vízióalkotásban, szervezeti és kapacitásfejlesztésben, stratégiai tervezésben, az iskola jövőképének meghatározásában, miközben segítséget nyújt abban is, hogy az intézmények felkészüljenek a digitális transzformációra.

A bemutatkozó előadást követően a kárpátaljai tanintézmények képviselői elmondhatták eddigi tapasztalataikat, feltehették kérdéseiket és kötetlen beszélgetés folyamán meghívták a Microsoft munkatársait saját iskoláikba, hogy személyesen mérhessék fel a rendelkezésre álló informatikai eszközöket, lehetőségeket. Reményeik szerint minél hamarabb sor kerül a következő találkozásra!

Bence Marianna

Forrás: GoogleNews

 1. Результати державної підсумкової атестації учнів 9-х класів у 2017-201…

 2. Наказ про зараховання учнів 1-х класів

 3. Наказ про зараховання учнів 1-х класів

 4. Нова українська школа - онлайн-курс для вчителів початкової школи

 5. Нова українська школа

 6. Tanévzáró ünnepség a Nagydobronyi Középiskolában

 7. Beiratkozás a Nagydobronyi Középiskolába

 8. Результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для …

 9. Роз'яснення МОН щодо найпоширеніших запитань щодо зарахування дітей до…

 10. Учаснику ЗНО: що необхідно знати напередодні тестування

 11. Nyílt köznevelési pályázat a szórványban folyó oktatás támogatására a …

 12. „Kisebbségvédelem Európában” c. nyári egyetem – 2018

 13. Вибір та замовлення підручників для учнів 1, 5, 10 класу

 14. Beszámoló a Rákóczi Szövetség XXXII. Vezetőképzőjéről

 15. «День перемоги в Європі»

 16. Anyák napi műsor a Nagydobronyi Középiskolában

 17. День Матері

 18. Tisztasági nap a Nagydobronyi Középiskolában

 19. Актуальні питання євроатлантичної інтеграції

 20. Угорські знавці рідної мови завершили змагання