11 років, які ви провели в стінах Великодобронського ліцею, незабаром завершаться ... 

Сьогоднішнє свято – це отримання свідоцтв про повну загальну середню освіту, гарна можливість для кожного з вас, подумати про те, чи доклали ви максимум зусиль протягом цих 11 років. Це був довгий час. Ви дізналися про все. Про те, в якому класі котрий зі стільців краще гойдається, на якій дошці крейда найбільше рипить, де можна непомітно списувати, для яких класних приміщень характерна та чи інша каракуля на парті, які двері завжди відчинені і, навпаки, зачинені. У вас залишились спогади про кожний клас, кожного вчителя, однокласника, кожний класний колектив, від яких ви взяли з собою щось таке, що є незабутнім.

Один із наших випускників, Федурцьо Ріхард, залишить особливий спогад зі своїм свідоцтвом із відзнакою. За результатами 11-річної сумлінної праці нагороджений також золотою медаллю. Габор Віола, Мезив Вероніка, Молнар Барбара, Молнар Домініка-Ангела та Сільваші Крістіна отримали грамоти за «Особливі досягнення у вивченні окремих предметів».

Дорогі випускники! Ви прибули на одну з великих станцій життя, на її кінцеву зупинку: Прийшов час прощатися... Прощання – завдання благородне. Завдання важливе, оскільки воно завершує дуже важливий, незабутній період. Однак ви не повинні сумувати через те, що двері зачиняються. Вашим завданням є повернути в новому напрямку й побачити можливості, що відкриваються. Ласло Надь про це сказав так:

«Витри свої сльози,

В твоїх заплаканих очах

нехай буде посмішка та безтурботність.

Кожного дня щось починається,

щось надзвичайне,  

щось прекрасне»...

 

У добру путь...  

 Фоторепортаж